• Utleie

  SEDU Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og annet til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet. Sammen med kunden skal vi finne det rette utstyret til jobben man skal utføre, og gi gode råd og nyttige tips på veien. Våre mål er at vi skal være best på service, kvalitet og kompetanse.

  Vi leier ut og transporterer med følgende: Snøfreser (fastpris på avtale vinterbrøyting for private), Bilhenger, Tilhenger, Kantklipper 2 takt bensin, Hekksaks 2 takt bensin, MIG sveiseapperat, HILTI slagboremaskin, Luftkompressor, DIV annet verktøy og arbeidskraft. Vi kan også skaffe det meste ellers av utstyr. 

  Kontakt Oss

 • Snøfreser og brøyting

  Alle kunder er velkommen hos oss, enten du ønsker brøyting av innkjørsler, foran garasjer o.l. Vi har brøyting for bedrifter, borettslag, sameier, private og offentlige anlegg

  Nå legger vi vinterens ruter! Ta kontakt for gratis befaring i dag – og sikre deg plass på rutene våre. Du kan fylle ut kontaktskjemaet eller ringe oss. Etter befaring, får du et tilbud, helt uforpliktende.

  Kontakt oss

 • Spleis av båtfortøyninger

  Vi setter sammen og lager den fortøyningen som du ønsker. Hvis vi får de nødvendige opplysningene av deg på telefon, per e-post eller av deg på vår kontak oss side, kan vi sette sammen alle de komponentene som du trenger for å få en god og trygg fortøyning.

  Etter dette kan du komme til oss å hente ”fortøyningspakken” til avtalt pris til avtalt tid. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å bære varene ut til bilen din.Vi kan også sende ”fortøyningspakken” hjem til deg der du bor hvis du ikke har anledning til å komme til oss. Etter avtale kan vi også komme til deg og monterer om du ønsker det.

  Kontakt Oss

 • Båt service og klargjøringer

  Hvorfor ikke vaske og polere båten skikkelig før du pakker den inn for vinteren eller til salg? Til våren er det bare en lett vask for å få av vinterstøvet og så rett på vannet igjen. Vi kan hjelpe deg med dette. Vi gjør det meste av service og vedlikehold på små og mellomstore båter. Vi server aggregater og motorer.

  • Vårpuss
   Klassisk vårklargjøring som innebærer vask, maskinpolering og ett lag flytende voks. Prisen avhenger om du har flybridgebåt eller cabin/seilbåt. vi tar bunnsmøring av båter opp til 50 fot
  • Dyprens:
   Ved svært matt og oksidert gelcoat kreves det i mange tilfeller "hard skyts" for å komme gjennom det ytterste oksiderte laget på gelcoaten. Dette er en prosess som er ganske tidkrevende og som kommer i tillegg til vårpuss, eller som et enkeltstående oppdrag.

  Kontakt Oss

 • Logo og Websider

  Har du sett deg lei av nettsiden din? Er det lite trafikk, og få henvendelser? Bruker du mer tid på å redigere hjemmesiden, enn markedsføring? Dagens nettsider må holde høy standard. Den må fungere like godt på mobil, som på desktop, i tillegg til at den må være rask - og komme høyt på Google. Få en helhetlig profil på trykk og web. Fra logoutvikling til webdesign – vi hjelper deg gjennom hele prosessen og gir ditt firma en grafisk profil som gir gjenkjennelse i alle kanaler. Trykk HER og se en av våre kunders webside. SEDU.no er og tillvirket av oss.

  Kontakt Oss

 • SEDU Virksomhet/art/bransje:

  Salg av elektriske sigaretter med nikotinfri e-væske, utleige av diverse produkter og tjenester som bilhenger, liten henger og  arbeidskraft. Transport med bilhenger. Lettere vedlikehold av  motorvogner (dette innebærer reparasjon av mindre problem, motorbytte  og girkasse-bytte med mer, bil-pleie. Ikkje autorisert). Snekkering (u-faglært) og litt vaktmester arbeid. Kjøp og  salg av diverse varer. Graving med minigraver (2,8t), utleige av  minigraver, utleige/kjøring med tipphenger. Vasking/polering av båt,  bunnsmøring av båt, service av hekkagrigat/påhengsmotor, lettere  service av båtmotor, anskaffelse av deler til service (hekkagregat,  påhengsmotor, båtmotor).