• Om Oss

  Dette foretaket ble startet Januar 2008, da het det YPOV (Ytrehus polering og vedlikehold). I foretaket  dreiv vi med polering og vedlikehold av biler. Senere utvidet vi til vedlikehold av plener med minigraver, frakt av biler og annet, drev også med lettere vedlikehold av biler.

  August 2012 vart navnet forandret til SEDU (Strømmen's e-sigaretter og diverse utleige),
  dette vart gjort fordi vi i tilegg til alt annet fikk muligheter til å selge e-sigaretter av Rune W. R.

 • Hva leverer vi?

  Vi tar på oss det meste av arbeid, bare spør oss så utfører vi jobben, eller vi kontakter en av våres underleverandører for å hjelpe deg. Vårt primære markedsområde er Vest-Norge, men engasjementet strekker seg over hele landet. Vi har et bredt kontaktnett klar til å bistå oss og deg.

 • Virksomhet/art/bransje:

  Salg av elektriske sigaretter med nikotinfri e-væske, utleige av diverse produkter og tjenester som bilhenger, liten henger og  arbeidskraft. Transport med bilhenger. Lettere vedlikehold av  motorvogner (dette innebærer reparasjon av mindre problem, motorbytte  og girkasse-bytte med mer, bil-pleie. Ikkje autorisert). Snekkering (u-faglært) og litt vaktmester arbeid. Kjøp og  salg av diverse varer. Graving med minigraver (2,8t), utleige av  minigraver, utleige/kjøring med tipphenger. Vasking/polering av båt,  bunnsmøring av båt, service av hekkagrigat/påhengsmotor, lettere  service av båtmotor, anskaffelse av deler til service (hekkagregat,  påhengsmotor, båtmotor).